Sunday, July 12, 2009

Adiah ari JAdi-12/07/2009


1st aku nk ucap trima kaseh sbb rmai kwn2 wish besday kt aku especially my lurve...wlpn xdak adiah dr korang tp ingatan tue dh ckup bt aku..sedey xdapat wish dr family..terasa gila dilupai..
xtaw r..nk ckp cmne..aku tringin gak nk jd cm ank org len..dpt adiah..kurang2 pon tpon wish besday..tp aku?hahaa..xpe la aku still senyum ngn epi..biasa la am.saper xtaw..muka epi memanjang smpai ada y tnya "ko nie xde masalah ke am?aku tgk hg rileks ja...xpe tgk hg tensen2?"...haha tipu r kalau aku ckp aku xdak masalah lgsung..aku xreti nk kongsi ngn org ramai..aku xreti nk crita..tp aku suka dengar mslh org..pelik kn?..back to the title..adiah aku taun nie aku dpt sempena besday adalah "KEHILANGAN HENSET NOKIA 6280"...tahniah buat diri aku..dugaan besar sgt aku dpt taun nie.aku syg sgt2 enset tue...enset 1st aku pakai ngn duit aku sendiri...aku xpenah suh parent aku beli..aku bli sndiri.mcm2 aku buat kt enset tue,rosak skit aku repair..wlpn kerap rosak tp aku ttp repair...hmmm mmg nk nangis jer rasa...contact dlm tue byk..pic awek aku penuh dlm tue...huhuh riso aku..dasat kn "adiah" aku taun nie?aku just mampu diam jer..ape leh buat..nak cari kat mana.,,miss my nokia6280

4 comments:

sukahatila July 12, 2009 at 4:02 PM  

sabar la k.
anyway hepi bday~~
nk bg adiah..tp xkeje lagi..hakhak..
so xleh bg.huhu...(alasan baekk punyerr)

-syim- July 12, 2009 at 4:05 PM  

apsal kuar sukahatila..
kompius jap.
ehe..thats me btw

qyla July 13, 2009 at 3:39 PM  

assalamualaikum..

waaaa...

gambar aweks yang xthan tuuuuuuuu..

hihihihihi

;))

Anonymous,  July 20, 2009 at 1:44 PM  

assalamualaikum..
sbar ler... mungkin TUHAN nk ujian kita... tu br sikit jer die bg ujian kat kita...

About This Blog

  © Free Blogger Templates Photoblog III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP